About me

Milan Visser

Ik heb heel wat ervaring omdat ik kleren ontwerpend voor het laatste decennium heb gedaan, van hoge manierontwerper aan de hoge ontwerper van de maniermanier en ik was de ontwerper van de inzameling „Nrs. DE Fete“ in de manierwereld ongeveer 7 jaar.

Ik creeerde deze blog in mijn vrije tijd zonder financieel gewin. Ik begon met een eenvoudig ontwerp en een paar basisconcepten dat toen aan vele stijlen en blog werd uitgebreid is na verloop van tijd gegroeid. Ik wilde mijn ervaringen met alle leden delen en mijn ideeën en ontwerpen delen en hopelijk sommige mensen inspireren. Gelieve te voelen vrij om commentaren en suggesties te verlaten. Ik zou zeer gelukkig zijn om uw commentaren te horen. Als u van deze blog houdt gelieve te helpen uit door het aan uw vrienden te delen. Dank u. Alle beste voor uw volgende inzameling.

De inzameling wordt ontworpen op een zeer fundamentele manier.

Ik was geboren in 1960 en ik groeide in de jaren '90, waren de jaren '90 een gehele verschillende tijd. Het was een tijd van avontuur, van creativiteit, van proefneming.

En tot op heden geniet ik van die tijd met een groot hart. In de jaren '90, was ik een model en een danser op stadium. Zodat is toen ik mijn eerste grote onderbreking kreeg. Na een jaar van het doen dat, ik besliste zou ik dit willen doen, zodat begon ik blogging. Ik had een reusachtig publiek omdat mijn blog zeer goed gekend was en ik had zeer loyaal het volgende. Zo werd ik begonnen. In 2001, begon ik voor mijn eerste Nederlandse taalblog te schrijven. In 2003 werd ik een Nederlandse taalauteur. In 2008 besliste ik ik dit gehele ding wilde nog verder nemen. Dat is toen ik over de jaren '80 besliste te schrijven zich kleedt en ik begon het te doen.

In sociale media, kunt u me onder hashtag #Jaren80Outfit vinden, houd ik van de mijn jaren '80 kijk en ik ben altijd opgewekt om nieuwe stukken te zien.

Deze post zal u onderwijzen hoe te om uw eigen overhemd van de de jaren '80stijl te ontwerpen. Vandaag ga ik u onderwijzen om een t-shirt te ontwerpen, en ons eerlijk te laten zijn, zijn de de jaren '80overhemden enkele beste t-shirts u kunt vinden. Ik kan niet aan een andere manierstijl denken die zo dicht op de jaren '80 lijkt dat het zulk een trillende en kleurrijke tendens heeft geïnspireerd. Eerst, ga ik het perfecte ontwerp voor het T-stuk delen hieronder, dat een perfecte t-shirt voor om het even welke de jaren '80ventilator is.

U kunt dit ontwerp gemakkelijk maken door de kokers enkel te snijden uit een t-shirt en hen te naaien op de voorzijde van uw overhemd.

Het andere ding u uw T-stuk moet maken is een uitstekend-stijlstof. U kunt vinden de uitstekend-geïnspireerde stof die enkel als het kijkt door de jaren '80 worden gedragen en het met de algemene blik van uw ontwerp groot zal gaan.

Mijn vader altijd vertelde me om een goede persoon te zijn en ik ben zeer trots om mijn advies in deze blog te delen. Ik hoop u van het houdt en als u de blog informatief vindt, het werkelijk wordt gewaardeerd. U kunt aan de blog hier intekenen, als me op Facebook of me volgen op Instagram

Als u om het even welk hebt een snelle oplossing voor een probleem terugkoppelen of vergen, gelieve te vragen in de hieronder commentaren. Als u me wilt contacteren, te gebruiken gelieve hierboven e-mail. Ik zal aan u ZO VLUG MOGELIJK terugkeren.

Als u een blogger bent, zou u moeten opgemerkt hebben dat ik geen Instagram gebruik. Dit is omdat ik sociale media als middel verkies mijn gedachten te publiceren en te delen over verschillende onderwerpen.

Als u sommige ontzagwekkende uitrustingen zoekt ik waaraan werk, kunt u mijn Instagram controleren of rekening tjirpen.

Als u meer over me en mijn gedachten wilt lezen, dan gekomen bezoek mijn Facebook-pagina hier.

In 2018, werd ik geïnterviewd door L'Oreal op TV, en in de toekomst, kunt u hetzelfde verwachten.

Ik heb een obsessie met jaren '70manier, die ik denk is waarom ik houd van uitrustingen voor de periode (en nog voor het heden) te ontwerpen doen, maar ik vind ook dat ik lezend over geniet van en lerend over de afgelopen manier. Dat heb ik altijd heel wat onderzoek naar uitstekende kleding en uitstekende kledingswebsites doen zien wat ik over de de jaren '80/jaren '90era kon te weten komen, en natuurlijk las ik boeken die ook over het spreken. Vandaag ga ik met u enkelen van de uitstekende foto's delen die ik in de loop van de jaren heb verzameld (ik zal houden toevoegend aan deze post aangezien ik nieuwe foto's om vind te delen, zodat verlies ik teveel van hen) niet.

Ik heb altijd van de de jaren '80/jaren '90periode gehouden. Het was in de medio-jaren '90 en ik denk het de beste era van manier is die ik heb gezien.